1 time

4 personer

INGREDIENSER
4 stk store søde kartofler
8 stk gode pølser
2 løg
35 gram smør
5 tsk paprika
2 ds tomatpure
2 dl mælk
2,5 dl piskefløde
0,5 tsk salt
Peber
1 bundt purløg

FREMGANGSMÅDE
Skræld de søde kartolfer og skær dem i mundrette stykker. Kog dem så de lige nøjagtigt er møre – de må ikke være for bløde. Kartoflerne kan med fordel køles ned, inden retten laves færdigt.

Skær pølserne i mundrette stykker.

Pil og hak løget.

Smelt smøret i en gryde og svits løg.

Tilsæt paprika og pølser og lad det svitse i 3 minutter.

Skru ned for varmen og tilsæt tomatpure, mælk og fløde og til sidst kartoflerne.

Lad retten simre i 10 minutter, smag til med salt og server med friskklippet purløg.