2 timer

4 stk

INGREDIENSER
2 stk steaks af oksefilet
4 stk løgringe
Løgspire
Små syltede agurker
Mini burgerboller (40 gram dej inden bagning)

BEARNAISEMAYO
Hellmanns mayonnaise
Bearnaiseessens
Frisk estragon
Salt og peber

FREMGANGSMÅDE
Start med at bage bollerne.

Hak den friske estragon fint i en minihakker, og bland alle ingredienserne til bearnaisemayoen. Smag til indtil den sidder lige i skabet.

Steg oksefiletterne efter slagterens anvisning (1-2 minutter på hver side, og lad dem trække i sølvpapir). Skær bøfferne i skiver.

Smør de varme boller med bearnaisemayo, og byg burgerne med løgspire, bøf og en løgring. Stik en pind igennem burgeren eventuelt med en lille syltede agurk på toppen.

Server sliderne straks, så de nydes mens de er varme. Lav eventuelt et mix af sliders, men husk at det kræver en del koordination at servere flere varianter på samme tid, uden de når at blive kolde.