1 time

8 stk

INGREDIENSER
100 gram mel
20 gram kakao
140 gram sukker
1½ tsk bagepulver
Lidt salt
40 gram blødt smør
1,2 dl letmælk
1 æg
1 tsk vaniljesukker
50 gram hakket mørk chokolade 70%

FROSTING
300 gram flormelis
100 gram blødt smør
0,4 dl letmælk
50 gram smeltet mørk chokolade 70%

FREMGANGSMÅDE
Pisk smør, mel, sukker, kakao, bagepulver og salt til en ensartet masse.

Pisk mælk, æg og vaniljesukker i en anden skål og bland de to skåles indhold. Pisk til en glat konsistens opnås. Vend den hakkede chokolade i dejen.

Fyld dejen i muffinsforme 2/3 op til kanten. Bag kagerne i 20-25 minutter ved 170 grader.

Smelt chokoladen til frostingen og lad den køle af til stuetemperatur. Pisk flormelis, smør og mælk, og pisk chokoladen i. Jo længere frosten piskes, dets lettere bliver den.

Kom frostingen i en sprøjtepose og sprøjt den på de afkølede muffins.