kylling i peanutbuttersauce

Kylling i peanutbuttersauce

30 minutter
4 personer

INGREDIENSER
4 kyllingefiletter
2 spsk smagneutral olie
1 spsk rød karrypasta
3 spsk peanutbutter
2 løg
1 tsk revet ingefær
4 gulerødder
2 ds kokosmælk
2 limefrugter
Cashewnødder
Fuldkornsnudler

Vi laver sjældent wok. Det er en skam, for vi kan faktisk begge to rigtig godt lide det! Men når vi laver det, så er denne opskrift favoritten! Den har en cremet let krydret peanutbuttersauce med kokosmælk og frisk lime. Vi laver den altid med nudler, men man kan også lave en lowcarb version med fx. squashnudler eller blomkålsris.

FREMGANGSMÅDE
Klargør først alle ingredienser: Skær kylligefilet i grove tern. Snit løg fint. Skræl gulerødderne og skær dem i små strimler. Åbn dåserne med kokosmælk og halver limefrugterne.

Opvarm olien i en wok og svits karrypasta, løg og kyllingestykker. Pas på karrypastaen ikke brænder af, det svier meget i øjne og næse!

Tilsæt ingefær, gulerødder, peanutbutter, kokosmælk og pres limesaften ned i wokken. Lad retten simre i 30 minutter.

Kog nudlerne efter anvisning, hæld vandet fra og rør nudlerne i saucen sammen med cashewnødderne.

Anret og top eventuelt med friske sukkerærter.