sous vide svinemørbrad

Sous vide svinemørbrad med rodfrugter og jordskokkecreme

2-6 timer

2 personer

INGREDIENSER
1 svinemørbrad
Marinade af fx. honning og soya
1 stor sød kartoffel
3 gulerødder
2 pastinakker
1 rødbede
Rapsolie
Rosmarin
5-6 jordskokker
1 stor klat smør
1 fed hvidløg
Citronsaft
Salt og peber

FREMGANGSMÅDE
Mariner svinemørbraden og vakuumpak den. Opvarm vandovnen til 60 grader og lad svinemørbradene koge i mindst 2 timer og max 6 timer. Jeg gav den ca. 4 1/2 time.

Skræl rodfrugterne og bland dem med rapsolie. Krydr med rosmarin og salt og bag rodfrugterne i ovnen i 40 minutter ved 200 grader – til de er gyldne og møre.

Skræl jordskokkerne og kog dem til de er møre. Hæld vandet fra og blend jordskokkerne med en stor klat smør, et fed presset hvidløg. Smag jordskokkecremen til med citronsaft, salt og peber.

Tag svinemørbraden op af vandovnen og lynsteg den på en pande eller grill, for at få en fin stegeskorpe.