squashkagesquashkage

Squashkage med hasselnødder

1 time
1 stk

INGREDIENSER
2 æg
125 gram brun farin
2 spsk smagsneutral olie
1 1/2 dl mælk
1 tsk vanilje
300 gram revet squash
150 gram grahamsmel
200 gram hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk stødt kanel
1 tsk stødt muskat
1 tsk stødt kardemomme
100 gram hasselnøddekerner

Denne opskrift på squashkage bruger jeg ofte, når jeg har en rest squash fra fx. fyldte squash. Kagen er svampet men har en sprød skorpe. Den kan spises som den er, eller med smør som et stykke sødt brød. Jeg tager gerne et stykke med i madpakken, hvis jeg har brug for lidt ekstra energi om eftermiddagen.

Pisk æg og farin luftigt og cremet, og tilsæt olie, mælk og revet squash.

Bland de tørre ingredienser (undtagen hasselnødder) i en skål, og blandt det i de våde ingredienser.

Rør til sidst hasselnøddekernerne i.

Kom dejen i en rugbrødform med bagepapir og bag kagen ved 200 grader i 50 minutter.