Spinatpandekager med laks og flødeost

30 minutter

2-3 personer

INGREDIENSER
10 kugler frossen spinat
1,5 dl hvedemel
0,5 dl rugmel
2,5 dl mælk
2 æg
Smagsneutral olie
150 gram røget laks
1/2 pakke neutral flødeost
2 avocado
1/2 agurk
Citronsaft
Salt og peber

FREMGANGSMÅDE
Tø spinaten op og kom i en blender sammen med mel, mælk, æg og lidt salt. Blend dejen til en ensartet masse.

Steg pandekagerne i olie på en varm pande.

Skær laks, agurk og avocado i små tern, bland med flødeost og smag til med citronsaft, salt og peber.

Fordel et par skefulde laksecreme på en halvdelen af hver afkølet pandekage. Rul pandekagen så stramt som muligt, så halvdelen uden fyld rulles til sidst.Skær eventuelt pandekagerne i skiver og anret dem på et fad eller tallerken inden servering.

Prøv også disse lakseruller af tortillapandekager med laks, flødeost og rucola.