laks med rygeostcreme

Røget laks med rygeostcreme

20 minutter

4 personer

INGREDIENSER
200 gram røget laks
4 grønne asparges
150 gram rygeost
150 gram creme fraiche
Citronsaft
Salt og peber
Tallerkensmækker (eller brøndkarse)
Rugbrødschips (kan købes hos de fleste bagere, eller laves af daggammelt rugbrød)

FREMGANGSMÅDE
Bland rygeostcremen af rygeost, creme fraiche, citronsaft og salt og peber. Afhængig af hvor røget smag man kan lide, kan man tilsætte mere eller mindre rygeost.

Skær laksen ud i mundrette tern.

Lav flotte aspargesstrimler med en kartoffelskræller eller et madolinjern.

Anret forretten i fx. patentglas med rygeostcremen i bunden, herefter laks, et par rugbrødschips og apgargesstimler. Pynt med tallerkensmækker eller brøndkarse (det smager næsten ens).

Server sammen med en skål rugbrødschips.