passionsfrugt

Passionsfrugt dessert med mascarponecreme

30 minutter
4 personer

INGREDIENSER
1 bæger mascarpone
2 pasteuriseret æggeblommer
60 gram sukker
Vanilje
2 dl fløde
Makroner
Passionsfrugt
Jordbær

Bag passionsfrugtens bulede voksagtige ydre gemmer sig de sorte frø med det gule geléagtige frugtkød. Umiddelbart ikke noget jeg ville spise, hvis jeg ikke vidste, hvor godt det smagte! Når skallen er brun/violet og bulet er frugtkødet indeni klar til at spise. Når passionsfrugten bliver dårlig, bliver den tør og indskrumpet at se på. I denne dessert serveres det friske frugtkød sammen med knasende makroner, friske jordbær og den lækreste fyldige mascarponecrene.

FREMGANGSMÅDE

Bland mascarpone, æggeblommer, sukker og vanilje sammen.

Pisk fløden og vend den i marscarponecremen.

Opbevar cremen på køl og anret først desserten, når den skal serveres.

Knus makronerne, og kom dem i bunden af et serveringsglas. Kom frøene fra passionsfrugten ovenpå, så mascarponecreme og top med jordbær.