45 minutter

2 personer

INGREDIENSER
500 gram hakket oksekød
1 æg
1 spsk mel
Salt og peber
4 skiver toastbrød
Smør

TILBEHØR
Syltede rødbeder
Pickles
1 løg
Kapers
Pasteuriseret æggeblommer

FREMGANGSMÅDE
Rør farsen af oksekød, æg, mel, salt og peber. Form 4 bøffer ud af farsen og tryk hver bøf ud på en skive brød. Bøffen skal helt ud til kanten af brødet og trykkes godt flad. Rids bøfferne. Lad dem trække i 30 minutter i køleskabet.

Gør tilbehøret klar – løg, rødbeder og pickles skal skæres i tern.

Smelt en stor klat smør på en pande, og steg pariserbøfferne 4-5 minutter med kødsiden nedad. Skru ned for varmen og vend bøfferne (eventuelt mere smør på panden, hvis det hele er absorberet i kødet). Steg dem med brødsiden nedad 3 minutter.

Server bøfferne med tilbehøret straks.