nougatmousse og chokolademousse

Nougatmousse og chokolademousse med brændt marengs og cookiecrumble

3-4 timer

4 personer

NOUTGATMOUSSE
100 gram nougat
1,75 dl piskefløde

HVID CHOKOLADEMOUSSE
100 gram hvid chokolade
1,75 dl piskefløde

COOKIES
Men kan selvfølgelig bage dem selv, men den nemme løsning er at købe dem færdige

MARENGS
3 pasteuriseret æggehvider
150 gram sukker

FREMGANGSMÅDE
Bedsteveninden og jeg gik i køkkenet for at lave en lækker 5-retters til vores heldige mænd. Denne ret nr. 5 på menuen, og blev serveret efter en mere syrlig dessert: limesherbet med smulrekage.

MOUSSERNE
Smelt nougat over et vandbad. Pisk fløden stiv men stadig cremet. Bland de to masser og kom dem i en sprøjtepose og lig på køl.

Gentag processen med den hvide chokolademousse.

ANRET
Pisk marengs stiv og kom i en sprøjtepose.

Knus cookies og form en cirkel midt på tallerkenen. Sprøjt små toppe af marengs og brændt dem med en gasbrænder.

Sprøjt herefter toppe af nougat- og hvid chokolademousse. Pynt med rød skovsyre.