45 minutter

2 personer

INGREDIENSER
500 gram hakket oksekød
1 æg
2 spsk mel
Salt og peber
250 gram hytteost
1 squash
1 stor sød kartofffel
Rapsolie / smagsneutral kokosolie
Chilimayo

FREMGANGSMÅDE
Skræld den søde kartoffel og skær den til fritter. Smelt kokosolien og vend den i kartoflerne. Fordel dem i ét lag på en bageplade beklædt med bagepapir, og drys med salt. Bag fritterne i 30-40 minutter ved 200 grader. Vend eventuelt fritterne, når halvdelen af tiden er gået.

Skær squashen i tynde skiver og pensl dem med olie. Bag dem i ovnen i 15-20 minutter til de bliver gyldne pg sprøde.

Rør en fars af oksekød, æg og mel med salt og peber. Form 2 store flade bøffer og lig dem på bagepapir på en bageplade. Fordel hytteosten over bøfferne, og bag dem i ovnen i 15 minutter.

Pynt meatzzaerne med de sprøde squashskiver.

TIP: for at få sprøde søde kartoffelfritter, kan de ligges i koldt vand i et par timer, så stivelsen trækkes ud. Herefter skal de være helt tørre, inden de vendes med kokosolie.