lun kartoffelsalat

Lun kartoffelsalat med sennepsdressing

30 minutter

4 personer

INGREDIENSER
500 gram små kartofler
1 lille bakke små tomater
1 bundt grønne asparges
1 bundt forårsløg
3 spsk dijonsennep
2 spsk olivenolie
1 spsk akaciehonning
Salt og peber

FREMGANGSMÅDE
Skyl og skrub kartoflerne og kog dem med skræl og lidt salt. De skal kun lige nøjagtigt være møre.

Halver tomaterne og skær forårsløg i skiver.

Knæk bunden af aspargesne og skær dem på skrå i mindre stykker. Skyl dem med kogende vand, så de bliver meget let blancheret, men stadig har massere af bid.

Rør dressingen af sennep, olie, honning, salt og peber.

Hæld vandet fra kartoflerne, vend dem i dressingen og tilsæt resten af ingredienserne.

Server lun kartoffelsalat til grillmaden sammen med en frisk grøn salat – fx. denne farverige sommersalat.