45 minutter

4 personer

INGREDIENSER
1000 gram kyllingebryst
2 squash
2 rødløg
6 gulerødder
2 æbler
2 ds kokosmælk
6 dl solsikkekerner
Kokosolie
2 spsk karry
Salt og peber

FREMGANGSMÅDE
Skær kylligebrysterne i mindre stykker. Skær løg i både. Skræld gulerødder og skær i skiver.

Smelt en spsk kokosolie i en gryde. Svits karry og tilsæt kylling, løg, gulerødder og kokosmælk.

Skær squash i skiver (ca 1 cm) og halver skiverne. Skær æble i tern. Hæld squash og æbler i gryden, og lade det hele simre til gulerødderne er møre, men stadig med bid i. Det tager ca 20-25 minutter. Smag til med salt og peber.

Smelt 1 tsk kokosolie på en pande og rist solsikkekernerne til de er gyldne.

Retten er også rigtig god i madpakken – husk en tætsluttende beholder, så der ikke er karry i hele tasken. Kan både spises koldt, men er bedst, hvis den lige varmes i mikrorovnen.