2 1/2 time
20 stk
INGREDIENSER
50 gram gær
1 dl lunken vand
1 tsk salt
1 tsk agavesirup
1 dl skyr
1 squash
50 gram rapsolie
300 g grahamsmel
200 gram hvedemel
10 pølser skåret i halve
1 æg til pensling
FREMGANGSMÅDE
Opløs gæren i det lunkne vand og tilsæt salt, sirup, skyr og olie.
Riv squashen og bland det i dejen.
Bland melet i og ælt dejen i 5-10 minutter – gerne på røremaskine.
Lad dejen hæve i 1 time i skålen under et klæde.
Vej ca. 50 gram dej af til hvert pølsehorn, rul dejklumpen til en lang pølse, og rul den rundt om en “rigtig” pølse. Læg pølsehornene på en bageplade beklædt med bagepapir, og lad dem efterhæve i 30 minutter.
Pensl pølsehornen med sammenpisket æg, og bag dem ved 200 grader i 25 minutter, eller til de er gyldne.
Opbevar pølsehornene i køleskabet, og frys eventuelt en portion ned til senere.