Grillet foccaciaGrillet foccacia

Grillet foccacia med havsalt og rosmarin

4,5 time

4-5 personer

INGREDIENSER
3,25 dl lunket vand
0,5 dl olivenolie
10 gram gær
500 gram hvedemel
10 gram havsalt
Frisk rosmarin
Ekstra havsalt og olivenolie

UDSTYR
Weber kyllingeholder

FREMGANGSMÅDE
Bland lunket vand med olivenolie og opløs gæren heri. Tilsæt salt og mel og rør dejen på røremaskinen i 8 minutter. Læg et viskestykke over skålen og lad dejen hæve i 2-3 timer.

Fjern dåseholderen fra kyllingeholderen og beklæd fadet med bagepapir. Vend forsigtigt dejen i og tryk den ud med fingrene. Drys med frisk rosmarin, olivenolie og havsalt. Lad dejen efterhæve i 1 time.

Fjern den runde rist fra grillen. Opvarm grillen til høj varme. Sluk det midterste blus og bag foccaciaen 25 minutter ved indirekte varme.

Server brødet varmt til grillmaden.