Glutenfri pandekager

Glutenfri pandekager

20 minutter

2 personer

INGREDIENSER
6 æg
300 gram hytteost
1,5 spsk loppefrøskaller
1 tsk stødt kardemomme
Kokosolie

Morgenmad er dagens vigtigste måltid. Den bedste start på dagen er for mit vedkommende en god portion proteiner og en kop kaffe. Det første opfylder denne opskrift på glutenfri pandekager. Ikke nok med at de smager godt, men de mætter også. Jeg spiser dem med et squeeze ahornsirup eller en klat marmelade.

FREMGANGSMÅDE
Blend alle ingredienser. Dejen skal bruges med det samme, da den ellers bliver helt fast pga. loppefrøskallerne.

Steg pandekagerne på en pande i kokosolie – det er lettest at lave dem som små pandekager.

Pandekagerne kan både bruges til morgenmad med fx. sirup og frisk frugt – men de er også gode til frokost med fx. stegt kylling, salat og dressing.

Prøv også disse bananpandekagersom er rigtige gode for fordøjelsen, og ligeledes mætter og giver en god start på dagen.