Farverig sommersalat

Farverig sommersalat

15 minutter

4-6 personer

INGREDIENSER
1 bakke blandet babysalat
1 bundt grønne asparges
2 håndfulde blåbær
1 bakke jordbær
1/2 galiamelon
Fetaost
Blandede nødder / tørrede frugter
Koldpresset jomfruolivenoloe

FREMGANGSMÅDE
Skyl salatbladene og slyng dem tørre i en salatslynge. Hæld en smule olivenolie på bladene og rør det godt rundt.

Knæk bunden af aspargesne og skær dem i mindre stykker. Skyl dem i kogende vand, så det bliver let møre men stadig har massere af bid.

Skyl blåbær og jordbær. Pil stilken af jordbær og skær dem i kvarte.

Fjern kernehus og skrald fra melonen, og skær den i mundrette stykker.

Bland salaten i en skål – sørg for at alt det gode ikke ligger i toppen, men er fordelt i hele skålen. Drys med nødder og tørrede frugter.

Skær feta i tern og server i en skål for sig, så det ikke smasker ud i hele salaten.

Ingredienserne i denne salat kan nemt skiftes ud – jeg kan anbefale at bruge mango, cantaloupe melon og radiser. Ristede pinjekerner eller saltmandler går også rigtigt godt til de søde frugter.