45 minutter

3 personer

INGREDIENSER
2 ds kikærter
1/2 pk bredbladet persille
3 fed hvidløg
3 æg
4 tsk koriander
4 tsk spidskommen
1 tsk chiliflager
2 spsk mel / rasp
2 spsk citronsaft
1 løg
Rapsolie til stegning

MAJSPANDEKAGER 6 STK
150 gram majsøl
4 æg
3 dl mælk
1 spsk rapsolie
Salt og peber

FYLD
Cherrytomater
Agurk
Rødløg
Fromage frais
Koriander
Spidskommen
Mynte
Hvidløg
Salt og peber

FREMGANGSMÅDE
Hak bredbladet persille, løg og hvidløg i en minihakker, og kom det i en skål sammen med de resterende ingredienser. Blend massen med en stavblender. Steg falaflerne på en pande i rapsolie til de er gyldne på begge sider.

Skær agurk, tomat og rødløg i skiver. Rør en dressing af fromage frais, koriander, mynte, hvidløg, salt og peber.

Pisk alle ingredienser til majspandekagerne, og bag dem på en pande. Dejen er meget tynd, så dejen skal fylde hele panden i et tyndt lag.

Majspandekagerne bliver hurtigt kolde, så de skal serveres med det samme, eller holdes varme i ovnen.