2 timer

4 personer

INGREDIENSER
800 gram kyllingefilet
200 gram yoghurt natural
3 tsk chiliflager
6 tsk kardemomme, stødt
1 tsk nellike, stødt
4 tsk spidskommen
2 tsk friskkværnet peber
2 tsk paprika
2 tsk koriander
1 tsk kanel
1 tsk muskat
2 tsk gurkemeje
4 fed hvidløg, presset
3 spsk friskrevet ingefær
2 ds hakkede tomater
100 gram smør
2 løg i skiver
1,5 dl piskefløde

BLOMKÅLSRIS
2 stk blomkål
2 spsk kokosolie (smagsneutral)
Salt og peber

FREMGANGSMÅDE
Skær kyllingen i mindre stykker. Blend yoghurh med alle de tørrede krydderier, hvidløg, ingefær og hakkede tomater indtil saucen er lind. Bland saucen med kyllingestykkerne i en skål, og sæt den på køl. Lad det trække i mindst 30 minutter, men gerne et par timer.

Smelt smørret i en stor gryde og svits løgene til de er bløde og blanke. Tilsæt kylling/sauce og fløde. Lad retten simre i 35 minutter til kyllingen er mør.

Riv blomkålene groft og rist dem i en dyb pande i kokosolie. Krydr med salt og peber.

Server eventuelt naanbrød til retten.