Brunch opskrift

Brunch opskrift på Granola Cups

25 minutter

4 stk

INGREDIENSER
2 spsk peanutbutter
2 spsk ahornsirup
2 spsk rapsolie
1/2 tsk vanilje
1/2 tsk kanel
En knivspids salt
2 dl havregryn (jeg brugte glutenfri)

Mangler du ny inspiration til brunch buffeten? Så er denne brunch opskrift noget for dig! Det er et alternativ til de små glas med skyr/yoghurt, musli og frisk frugt, som de fleste caféer efterhånden serverer på til deres brunch. Denne brunch opskrift indeholder de samme ingredienser, men i stedet for at komme muslien på yoghurten – så kommer vi yoghurten i muslien. Vi kalder dem Granola Cups!

FREMGANGSMÅDE
Smelt alle ingredienser pånær havregryn sammen i en kasserolle. Tilsæt havregryn og rør godt rundt.

Fordel dejen i 4 silikone muffinforme og tryk dejen godt op ad kanterne. Bunden må ikke være for tyk.

Bag kagerne i 10-12 minutter ved 175 grader.

Når kagerne er afkølet, kan de fyldes med yoghurt/skyr og pyntes med friske bær.

Prøv også hjemmelavet nutella og server i små glas på brunch buffeten.