med smør og salt
med kanel og kardemomme
med barbecue sauce
med bacon og creme fraiche
med flødeost-frosting
med kartofler og bønner
på blomkålsmos med stegte blomkål
med hørfrø, chia og solsikkekerner
med cremet vaniljeis
på rugbrød
med kokosmælk
med citron
med hasselnødder
med mascarponecreme
med vaniljeis
til desserten
med rugbrødschips
med frugter og nødder
med brændt marengs
… kun for voksne
med asparges og spinat
med hvidtøl
på cookies crumble med brændt marengs
med chokoladecrumble og limekaviar
rødvinsglace, karamelliserede løg og brombær
med skinke
med karse og creme fraiche
med flydende midte
med havsalt og sesam
med fetaost
med rosmarin og havsalt
med granatæble og bacon
med edamamebønner og saltmandler
med massere af smag
med hytteost og loppefrøskaller
med surdej
det er slet ikke så svært
med sprød skorpe
med hytteost
med serranoskinke og basilikum
med peanutbutter
med kylligespyd og whiskeysauce
med kikærter og linser
i majspandekage
med chocolatechip
med banan og peanutbutter
med ristede solsikkekerner
med det hele
ala Sejer & Tina
med blomkålsris