I køkkenet …
… er der ofte gang i flere gryder, skåle og skærebrætter på én gang. Opvasken hober sig op, og til sidst er jeg løbet tør for rene skåle. Mens jeg vasker den skål, jeg nu skal bruge igen, begynder det at ryge fra komfuret. Jeg må slippe skålen, og redde smørret fra at branke på panden. Men det lykkedes (som regel), og jeg når lige at skifte tøj inden gæster kommer.

I øjeblikket ...
... nyder jeg mit sidste år i 20’erne. Til dagligt arbejder jeg som mediegrafiker og er bosat i Odense med min forlovede, Sejer, og vores hund, Bauer (og ja, han er opkaldt efter Jack Bauer).

Det hele startede …
… som et skoleprojekt i 2012. Vi skulle skrive og layoute et opslag om en trend. Jeg valgte stenalderkosten. I min research stødte jeg på en masse spændende opskrifter, og Sejer blev hurtigt overtalt til, at det skulle vi prøve! Efter kort tid begyndte min krop at fungere meget bedre. Jeg havde egentlig ikke tænkt over, at jeg ofte havde ondt i maven og følte mig oppustet før det forsvandt!

Fanatiker …
… er jeg bestemt ikke. Jeg sværger ikke til nogen bestemt kosttype. Men jeg kan godt lide at prøve en masse forskellige typer mad, og sammen med Sejer vælger vi de ting, der fungerer for os.

Jeg har svært ved …
… at begrænse mig. Både når det gælder mit ambitionsniveau, men også mængden af mad. Ingen må gå sultne hjem, og der skal være nok af det hele til alle gæster. Heldigvis elsker jeg også, at spise rester dagen efter.

Tekst og billeder …
… har jeg selv skrevet og taget. Jeg deler gerne mine opskrifter (det er ligesom hele pointen), men sætter pris på et link tilbage. Jeg deler også gerne billeder – men dette skal aftales inden brug.

Tina Søllested

Tina Søllested

Mediegrafiker og madblogger